Bærer alle Clean ups produkter Asthma Allergy Nordics certificering Den Blå Krans?

Ja, alle Clean ups produkter er Blå Krans-certificeret/godkendt af Asthma Allergy Nordics.

Er Clean ups produkter sulfatfri?

Alle Clean ups produkter er sulfatfri undtagen Shampoo 1, der indeholder Sodium Laureth Sulfate. Dette er en skånsom sulfattype, som er godkendt af Asthma Allergy Nordic. 

Er Clean ups produkter silikonefri?

Alle Clean ups produkter er silikonefri undtagen Serum, der indeholder Dimethicone, som er godkendt af Asthma Allergy Nordic.

Er Clean ups produkter veganske?

Alle Clean ups produkter er veganske undtagen Wax, der indeholder bivoks, og Shampoo 2, der indeholder hydrolyseret keratin. 

Kan jeg læse mere om ingredienserne i Clean ups produkter?

Ja. Nederst på hver produktside finder du fanen "Ingredienser", hvor du kan dykke ned i hver enkelt ingrediens' anvendelse og virkning.

Er Clean ups produkter egnet til farvet/kemisk behandlet hår?

Ja, vores produkter er udviklet med henblik på at være så skånsomme og farvebevarende som muligt. Du kan roligt bruge dem i farvet og kemisk behandlet hår. 

Kan Clean ups produkter bruges sammen med Curly Girl-metoden?

Ja, en række af vores produkter er rigtig gode at anvende som en del af Curly Girl-metoden. Brug vores sulfatfri Shampoo 2, hvis du skal fjerne fedt og belægninger i hovedbunden, og Conditioner til co-washing i dagligdagen. Derudover kan både Volume Cream og Styling Cream bruges til at skabe volumen og definition i krøllet hår. 

Hvorfor skal Volume Spray omrystes før brug?

Volume Spray indeholder små metalkugler, der får rispulveret i bunden af flasken til at blande sig med det flydende indhold. Det er vigtigt, at du ryster flasken til kuglerne kan høres. Ellers risikerer dispenseren at stoppe til. Når du først har taget hul på Volume Spray vil det kun kræve et øjeblik at ryste produktet. Første gang vil du opleve, at det kan tage 30-60 sekunder (vend eventuelt flasken på hovedet, når du ryster, for at fremskynde processen).