August 2022

BØRSEN

Børsen Pleasure anbefaler Volume Spray

"Det prisvindende nye danske hårplejemærke Clean Up, som har fravalgt silikoner og parfume, er aktuel med en bemærkelsesværdigt volumenspray. Den er især velegnet til glat, fint hår, der har det med at lægge sig fladt ind til hårbunden."

Juli 2022

BEAUTY SPACE

Anette Kristine Poulsen anbefaler Serum og Volume Spray

"Blandt mine favoritter på leave-in hører Less is Mores Protein Spray, Philip Bs pH Restorative Toning Mist Leave-In, Clean Ups Serum og Purely Professionals Hair Repair 2.

VIDSTE DU?

At der eksisterer et danskproduceret hårpudder med rispulver og aloe vera, men på ikke-aerosol spray. Én der bruges i vådt hår, og som giver tørshampoo-volumeneffekten (du ser det i et lille filmklip på Instagram under @beautyspace). Uden silikoner og parfume, hvis det har betydning for dig. Jeg er så begejstret for effekten i mit flade, glatfine hår, at jeg har købt en flaske her."


LÆS OMTALEN

Danish Beauty Award 2022

Vinder af Årets Care & Protect Pris

"Her er gode hårdage parret med allergivenlige ingredienser. Dommerne blev begejstrede for seriens performance fra deres dag nummer 1 med Clean up. Glade for at få muligheden for at vælge uparfumeret til - uden at vælge lækkerheden fra. Både hår og hovedbund siger ja tak."

- Dommerpanelet

April 2022

ELLE

Volume Spray

Parfumefri hårstylingprodukter er et sjældent syn, synes skønhedsredaktør Maria Frederikke Munch Thorgaard.

April 2022

COSTUME

Shampoo 1 passer på skønhedsredaktør Marie Alkestrup's hår og hovedbund

Marts 2022

ELLE

Volume Spray


LÆS ANMELDELSEN