Januar 2023

BOOK'N'BEAUTYBOX

Serum 7 er en del af den populære BOOK'N'BEAUTYBOX hos Anette Kristine Poulsen fra Beautyspace.

"Jeg er faldet pladask for danske Clean up– måden hvorpå de er transparente, passionerede og dygtige omkring hår (det er dem med volumensprayen, der skal rystes virkelig længe). Her en leave-in behandling, der plejer, forhindrer krus og varmebeskytter – og vigtigst: gør håret mere medgørligt netop nu. Med bl.a. hvedeprotein, glycerin, aloe og panthenol."

November 2022

EUROMAN

"De fleste hårplejebrands anbefaler, at man vasker håret to gange. Derfor har det danske hårplejebrand Clean Up udviklet en serie af to shampooer med formålet først at rense og sidenhen tilføre fugt til hovedbunden. Det lyder måske lidt omstændigt, men Clean Up kunne ikke have gjort det lettere."


LÆS ANMELDELSEN

August 2022

BØRSEN

Børsen Pleasure anbefaler Volume Spray

"Det prisvindende nye danske hårplejemærke Clean Up, som har fravalgt silikoner og parfume, er aktuel med en bemærkelsesværdigt volumenspray. Den er især velegnet til glat, fint hår, der har det med at lægge sig fladt ind til hårbunden."

Juli 2022

BEAUTY SPACE

Anette Kristine Poulsen anbefaler Serum og Volume Spray

"Blandt mine favoritter på leave-in hører Less is Mores Protein Spray, Philip Bs pH Restorative Toning Mist Leave-In, Clean Ups Serum og Purely Professionals Hair Repair 2.

VIDSTE DU?

At der eksisterer et danskproduceret hårpudder med rispulver og aloe vera, men på ikke-aerosol spray. Én der bruges i vådt hår, og som giver tørshampoo-volumeneffekten (du ser det i et lille filmklip på Instagram under @beautyspace). Uden silikoner og parfume, hvis det har betydning for dig. Jeg er så begejstret for effekten i mit flade, glatfine hår, at jeg har købt en flaske her."


LÆS OMTALEN

Danish Beauty Award 2022

Vinder af Årets Care & Protect Pris

"Her er gode hårdage parret med allergivenlige ingredienser. Dommerne blev begejstrede for seriens performance fra deres dag nummer 1 med Clean up. Glade for at få muligheden for at vælge uparfumeret til - uden at vælge lækkerheden fra. Både hår og hovedbund siger ja tak."

- Dommerpanelet

April 2022

ELLE

"Parfumefri hårstylingprodukter er et sjældent syn, så glæden var stor, da denne astma-allergi-certificerede volume spray fra det nye danske mrke Clean Up landede på skønhedsredaktørens bord. Og ja, den virker. Den giver håret både volumen og tekstur - uden at gøre det stift."

- Maria Frederikke Munch Thorgaard.

April 2022

COSTUME

"Allergivenlig, fugtende og mild pleje uden parfume er kodeordene for det nye, danske mærke Clean up, som passer på mit hår - og min hovedbund."

- Marie Alkestrup

Marts 2022

ELLE

"Det er det nye danske hårbrand, Clean Up, der kan tage æren for at skønhedsredaktør Maria Frederikke Munch Thorgaards hår syner mere voluminøst end normalt."


LÆS ANMELDELSEN

SKÖNHETS redaktörerna

Flyvende start for det parfumefri danske salonmærke Clean
up, som blev præsenteret på SHR-messen sidste efterår. Grundlagt af Christian
Arhøj i 2020.

Bedste duftfri serie - Clean up haircare - Danmark"Velsammenhængende serie, der giver en salonfølelse i
håret og dette er helt uden duft"