Valg af emballage

Flasker 250+500ml
Vores flasker på 250ml og 500ml er lavet af ny plast af typen HDPE. Der er ikke brugt genbrugsplast i emballagen, men den kan genanvendes og skal sorteres som hård plast.

Kapsler 250+500ml
Kapslerne på vores flasker på 250ml og 50ml er lavet af ny plast af typen PP. Der er ikke brugt genbrugsplast i emballagen, men den kan genanvendes og skal sorteres som hård plast.

Pumper/Volume spray
Pumpen på vores volume spray er lavet af ny plast, hovedsageligt af typen PP, men der indgår også andre materialer, heriblandt metal, for at sikre funktion og ydeevne. Der er ikke brugt genbrugsplast i emballagen, og grundet blandingen af materialetyper kan pumpen ikke genanvendes.

Tuber + kapsler
Tuberne er lavet af ny plast af typerne PE, LDPE og HDPE. PDPE er med til at give tuben fleksibilitet. Der er ikke brugt genbrugsplast i emballagen, men den kan genanvendes og sorteres som hård plast.

Kapslerne er lavet af ny plast af typen PP. Der er ikke brugt genbrugsplast i emballagen, men den kan genanvendes og skal sorteres som hård plast. Forudsætning for genanvendelse er, at kapslen separeres fra tuben inden udsmidning.