Hvilke produkter skal du vælge til din hårtype?

Hele Clean ups serie er meget skånsom og nem at bruge. Med denne guide vil vi forsøge at hjælpe dig med at udvælge produkter, som passer til netop dit hår, hvis du ønsker at prøve parfumefrie og allergivenlige hårplejeprodukter i salonkvalitet. 

Fint, skandinavisk hår som let klasker eller bliver fedtet

Du skal være forsigtig med produkter, som indeholder meget fugt, da fugten kan få dit hår til at tynge. Fugt er bestemt ikke farligt, og alt hår skal have fugt i et vist omfang, men med et fint hår skal du holde dig til produkter, som løfter dit hår og samtidig plejer.  

1. Vask dit hår i Shampoo 1, da Shampoo 2 indeholder store mængder fugt, og er bedre egnet til tykt hår. Shampoo 1 fjerner produktrester og udefrakommende partikler, samtidig med at den plejer og giver en luftig, ren fornemmelse til dit hår.

2. Mange indehavere af fint hår bliver afskrækkede ved tanken om at bruge balsam, da næringstung balsam nemt får håret til at klaske og blive fedtet. Hvis du har brug for fugt i længderne, kan du uden problemer bruge Clean up Conditioner, så længe du fordeler produktet minimum tre centimeter fra hovedbunden.

3. Vil du helst undgå balsam, så kan vores Serum give dit hår den pleje, det behøver. Serum er et absolut must til ethvert hår! Kom den i længderne i håndklædetørt hår, og fordel den med en børste eller kam. Serummet omslutter dit hår ligesom en serum til ansigtet, beskytter mod solen, er farvebeskyttende, får fugten til at binde sig bedre, og så er den tilmed varmebeskyttende. Afslut altid med Serum efter bad, og påfør den i tørt hår de efterfølgende dage, for at samle håret og eliminere flyvske hår, eller som varmebeskyttelse inden stylingredskaber.

4. Vores populære Volume Spray er perfekt til dig med fint hår, da den giver volumen i bunden og giver dig følelsen af et større, tykkere hår. Hvis du ikke er til pulver-baseret styling, så brug vores Volume Cream i tørt hår for at skabe volumen nede ved rødderne. Begge produkter fordeles med fingerspidserne ved hårrødderne og ud i hårstråene.

Normalt, kraftigt og krøllet hår

Dit hår er ret taknemmeligt og kan klare det meste, men derfor skal det stadig plejes og tages hånd om. Måske har du meget kraftigt hår, som er svært at tæmme? Denne guide er til dig.

1. Rens håret med Shampoo 1 for at fjerne produktrester og udefrakommende partikler. Du behøver ikke bruge Shampoo 1 hver gang, du vasker hår - med tiden vil du opleve, at tiden mellem dine hårvaske kan forlænges. Brug herefter Shampoo 2, da dit hår har brug for mere pleje og proteinrig næring. Hvis du vasker hår hver dag, så kan du nøjes med Shampoo 2, da du ikke når at opbygge snavs og fedt i håret i samme grad.

2. I et normalt og kraftigt hår anbefales der mere fugt og pleje, og derfor er Conditioner oplagt. Fordel den 3 cm fra hovedbunden og ud i spidserne, medmindre du har tør hovedbund, så kan den virke som en plejende behandling, hvis du også fordeler den i hovedbunden.

3. Serum er et fantastisk produkt til alle hårtyper! Kom den i længderne i håndklædetørt hår, og fordel den med en børste eller kam. Serummet omslutter dit hår ligesom en serum til ansigtet, beskytter mod solen, er farvebeskyttende, får fugten til at binde sig bedre, og så er den tilmed varmebeskyttende. Afslut altid med Serum 7 efter bad, og påfør den i tørt hår de efterfølgende dage for at samle håret og eliminere flyvske hår, eller som varmebeskyttelse inden stylingredskaber.

4. Er du indehaver af et normalt og kraftigt hår, skal du forsøge at undgå pulver-baserede stylingprodukter i hovedbunden. Derfor anbefaler vi altid Volume Cream frem for Volume Spray i kraftigt hår. Vores Volume Cream er især god til dig med krøller, da den er super fugtgivende. Du kan både komme den i hovedbunden og kramme den ind i dine krøller.

 Kort hår (page og kortere)

1. Alt efter din hårtype kan du både bruge Shampoo 1 og Shampoo 2. Har du fint hår, brug da Shampoo 1, har du kraftigt og groft hår, brug da Shampoo 1 i kombination med Shampoo 2 eller Shampoo 2 alene. 

2. Det samme gælder for Conditioner og Serum – følg ovenstående guides til netop din hårtype.

3. Dit korte hår vil elske vores Volume Spray, da den løfter håret og giver dig følelsen af mere hår. Afslut altid med Wax, som du fordeler grundigt i hænderne og herefter i håret for at skabe den frisure, du ønsker. Wax skal ikke i bunden, men fordeles med spredte fingre, ligesom når du tørrer hænder.

Hvis du har spørgsmål, som ikke er blevet besvaret ovenfor, er du altid velkommen til at sende en mail på info@cleanuphaircare.com.