Irriteret hud

Hos Clean up vil vi komme eksem, psoriasis og irriteret hud til livs. Vi har allerede fået positive tilkendegivelser fra mange kunder som oplever, at deres hudproblemer er forsvundet efter brugen af vores produkter. Selvom du kun bruger hårpleje i håret, kommer resten af huden også i kontakt med disse, når du er i bad. Derfor er det vigtigt, hvis du oplever eksem eller irriteret hud, at du er opmærksom på din hårpleje.

En af vores kunder havde brugt det samme hårplejebrand i +10 år, men havde altid døjet med kløe og tørhed på ryggen. Det forsvandt, da hun begyndte at bruge Clean up. Hun har højst sandsynligt døjet med parfumeallergi, hvilket hendes hud naturligvis reagerede på, når hun kom i kontakt med parfumeholdige produkter. Resultater som disse gør vores arbejde med at skabe allergicertificeret hårpleje endnu vigtigere, da ingen bør udsættes for irriteret hud og allergier, blot for at få lækkert og velplejet hår.

Idet hele Clean ups serie er certificeret af Den Blå Krans/Asthma Allergy Nordic, kan du trygt bruge den på irriteret og eksem-præget hud. Har du fint, skandinavisk hår eller kraftige, uregerlige lokker? Find produkter til netop din hårtype her, og sig farvel til irritation, kløe og eksem, og byd velkommen til velplejet, lækkert hår.