Den bedste Volume Spray

Køb Volume Spray

Da idéen til Clean up opstod, var vi enige om, at vi i samme ombæring skulle skabe den bedste allergivenlige, parfumefri Volume Spray på markedet. Vi er ret overbeviste om, at det er lykkes, men vejen dertil var lang. Historien om vores Volume Spray starter med et optimistisk møde hos vores producent, og slutter med jagten på den perfekte metalkugle et hemmeligt sted i Italien! 

Vi ønskede at skabe et produkt, der ikke fungerede som en aerosol (en spray a la den hårspray "på dåse", du kender). Aerosoler kan indeholde problematiske ingredienser og emballagen kan være svær at genbruge. Og så skulle formularen naturligvis bære Blå Krans-certificeringen fra Asthma-Allergy Nordic. Disse benspænd viste sig at vanskeliggøre produktudviklingen - og kastede os ud i en proces med knap 30 produkt-iterationer. Men de var samtidig årsagen til, at vi to år senere kunne lancere et fuldkommen unikt produkt, som endnu ikke fandtes på det danske marked. Løsningen blev en spray, hvor volumenpartiklerne skal rystes sammen med resten af produktet. Det er her, metalkuglerne kommer i spil.

 Vores Volume Spray indeholder en række pulveriserede elementer, der skaber volumen og giver en smule mathed - herunder naturligt rispulver. Disse kombineres med en flydende base, der blandt andet er beriget med økologisk aloe vera for plejende egenskaber. Til sammen danner disse ingredienser en formular, der giver den perfekte mængde volumen og tekstur, men uden at tyngde håret og efterlade synligt pigment. 

Vi anbefaler, at Volume Spray fordeles jævnt i enten fugtigt eller tørt hår. Herefter kan det arbejdes ind i håret ved hjælp af fingerspidserne. Og så skal flasken som sagt omrystes meget grundigt før brug - indtil kuglerne rasler i flasken. Det er sådan, magien opstår!

Køb Volume Spray