Er Clean up godkendt til Curly Girl-metoden?

Er du på jagt efter parfumefri og astma-allergi-certificerede stylingprodukter, som kan indgå i Curly Girl metoden? Få den ultimative pleje og fugt med Conditioner 3, spray vores Volume Spray i hårbunden for et øjeblikkeligt løft, kram vores Volume Cream i dine krøller og giv din frisure langvarigt hold med Styling Cream. Nysgerrig? Læs med her.  

Curly Girl-metoden
Frisør Lorraine Masseys' bog More Than Just Hair... It's an Attitude blev tilbage i 2001 startskuddet til den hårplejerutine, der nu spreder sig som ringe i vandet blandt krølhårede mænd og kvinder. I dag er det verdenskendte fænomen The Curly Girl Method en særlig rutine for dem, der ønsker at fremhæve deres naturlige krøller og bølger ved at undgå følgende ingredienser i hårpleje:

Sulfater: Sulfater kan fjerne naturlige olier fra hår og hovedbund. Derfor vil specielt gråt og krøllet hår miste glans samt blive kruset og tørt ved eksponering overfor skrappe sulfatformer. 

Silikone: Silikone kan på sigt tilstoppe hovedbunden og lukke hårstråene til. Stoffet giver umiddelbart et smukt og velplejet hår, men lægger sig som en barriere, så håret ikke kan optage fugt. 

Alkohol: Krøller skal have masser af fugt, og da alkohol udtørrer håret, er det et no-go i Curly Girl-metoden. Alkohol findes ofte i gele-produkter.

Mineralske olier og voks: Disse ingredienser kan kun vaskes ud med sulfatholdig shampoo, som frarådes i Curly Girl-metoden.

Vores mål med Clean up er at skabe hårpleje til den sarte hovedbund og den sensitive hud. Derfor har Curly Girl-metoden ikke været en styrende faktor, da vi udviklede produkterne. Dog er tre af vores stylingprodukter og vores conditioner godkendt til den moderne Curly Girl-metode:

Conditioner
En let conditioner, der kan anvendes dagligt. Formularen indeholder aloe vera, glycerin og økologisk kokosolie, der tilfører fugt og pleje uden at gøre håret tungt og fladt. Velegnet til fint/skandinavisk hår såvel som kraftigere hårtyper. Gør det blødt, glansfuldt og nemt at rede ud.

Volume Spray
Denne volume spray er fantastisk til alle hårtyper. Den tekstur-opbyggende formular får sine egenskaber fra polymer og rispulver i kombination med nærende økologisk aloe vera. Volume Spray giver varmebeskyttelse, mens der tilføres sund fylde og næring til håret. En sand must-have i enhver hårplejerutine.

Styling Cream
Styling Cream giver let kontrol og finish til din frisure. Formlen definerer krøller, tæmmer flyvske hårstrå og efterlader håret sundt og glansfuldt. Beriget med økologisk kokosolie og glycerin for øget fugt og beskyttelse. Solsikkeolie og rødbedeekstrakt nærer hårstrået indefra.

Volume Cream
En letvægtscreme, der giver volume boost. Formlen nærer håret og tilfører samtidig skøn fylde og tekstur. Beriget med økologisk kokosolie og glycerin for øget fugt og beskyttelse. Solsikkeolie og rødbedeekstrakt nærer hårstrået indefra.

Hos Clean up vil vi gerne bidrage til, at dit hår og din hovedbund bliver gladere end nogensinde før. Derfor er alle vores produkter godkendt af Asthma Allergy Nordic (også kendt som Den Blå Krans). 

Læs også: Sulfater i shampoo - det skal du vide. 

Læs også: Hvilke produkter skal du vælge til lige netop dit hår?