Værd at vide om hårpleje til mænd

Less is more

En af de hyppigste fejl mænd begår, når det kommer til styling, er at bruge for store mængder stylingprodukt. En lille smule kan ofte række langt, og hvis du bruger dine stylingprodukter mere sparsomt, vil du opleve, at du har et mere naturligt look, mens du undgår et tungt og fedtet udseende på håret.

Fjern produktrester med den rette teknik

Er du storbruger af hårvoks, men har svært ved at få det ud af dit hår? Den bedste måde at få produktrester ud af håret på, er ved at påføre en afrensende shampoo - som vores Shampoo 1 -  i tørt hår og skylle, og derefter følge op med endnu en påføring af shampoo. Denne metode hjælper med at nedbryde produktet og efterlade håret rent. 

Førstehjælp til tørstige hårstrå

Hvor meget hydrering dit hår har brug for afhænger af din hårtype. Det basale værktøj mod tørhed for alle hårtyper er regelmæssigt at bruge balsam i din vaskerutine. Mens fint/tyndende hår kun kræver balsam, bør du bruge en leave-in balsam efter vask, hvis du har tykkere hårstruktur, der samtidig er tørt. Til grovere hårteksturer - eller når som helst dit hår tørster efter fugt - kan du med fordel bruge en nærende hårmaske i stedet for balsam af og til. Clean ups Conditioner er en fantastisk all-round balsam, der både kan skylles ud og bruges som leave-in.

Vejen til bedre hår går gennem munden

Det, du spiser, påvirker dit hår lige så meget, som det påvirker din øvrige fysik. Selvom det hurtigt kan blive en dyr vane at fylde op på individuelle kosttilskud, er et multivitamin en nem vej at opnå sundt hår på. Mange mænd oplever med tiden at få tyndende hår - fx grundet genetik, stress, fejlernæring eller sygdom. Måden at forsinke denne udvikling kan gå gennem bedre vitaminindtag: især zink og vitamin C og D."

Find de rette produkter til dit hår

Dette gælder for alt, hvad du putter i dit hår. Fra den shampoo, du bruger, til dine stylingprodukter. At kende din hårtype - glat, krøllet, kruset, fint, tørt, tykt - er det bedste sted at starte for at finde de rigtige produkter til netop din frisure. Overvejer du Clean ups produkter? Bliv peget i den rigtige retning her

Få bugt med hovedbundsproblemerne

En tør, olieret eller irriteret hovedbund kan forårsages af en række faktorer. Det kan være noget simpelt, som ikke at indtage nok vand, til noget mere alvorligt, som eksem, psoriasis eller svamp. Uanset synderen er en af ​​de første ting, du kan gøre for at behandle og forebygge hovedbundsproblemer, at bruge de rigtige produkter med den rette frekvens. Vask håret med en afrensende shampoo mindst et par gange om ugen. Følg eventuelt op med en serum eller shampoo, der henvender sig specifikt til hovedbundsproblemer. Lad også hovedbunden få luft - brug ikke kasket eller hue hver dag. Forsøg dig med hovedbundsmassage - brug enten fingrene eller en børste/kam - og få blodomløbet i gang. Hvis problemerne fortsætter bør du søge læge. 

Læs mere om at komme hovedbundsproblemerne til livs.