Vi insisterer på transparens

Vi sætter en ære i at være transparente i alt, vi gør. Vi hedder Clean up, fordi vi havde lyst til at lave lækre produkter, som var renset for allergifremkaldende stoffer, og en clean linje med en rød tråd både hvad angår ingredienser, effekt, priser, udseende og generelt signal udadtil. 

Emballage og ingredienser
Produkternes ingredienslister er synlige på forsiden af produkterne, og er hverken forsøgt skjult eller gemt væk. Vi har intet at skjule, og er stolte af vores ingredienslister. Derudover har vi her beskrevet, hvilke materialer vi bruger i vores emballage og hvorfor, vi har taget de emballagevalg, vi har. 

Proces
Hvert enkelt produkt i serien er nøje testet både af private og professionelle i hårplejebranchen. Det var vigtigt for os, at få alle erfaringer og holdninger til produkterne med, inden vi satte gang i den endelige produktion. Èt af vores produkter blev sågar testet i 26 forskellige versioner, før den var lige i skabet. Med et tæt samarbejde med vores produktion, DermaPharm, udviklede vi gennemtestede, effektive, rene produkter, som kan bruges af alle hårtyper og alle former for allergikere. 

Virkning
Én ting er at lave en parfumefri og allergicertifceret linje, men at få høj performance og effektivitet i formulaen, kræver ekspertise og erfaring med hårpleje. Derfor har vi brugt vores ekspertviden fra mere end 20 år i hårplejebrancen, til at skabe effektive produkter, som holder hvad de lover. 

Clean up er til dig, som ønsker at vælge parfume og allergifremkaldende stoffer fra i din hårpleje. Men det er også til dig, som bare ønsker gode, virkningsfulde produkter, som giver dig et sundt, glansfuldt og lækkert hår.